C# Object Kullanımı Günlükler

Wiki Article



Sınıflar soyut olarak bildirilebilir; diğer bir deyişle bir yahut daha bir araba yöntemin uygulaması yoktur. Soyut sınıfların örneği doğrudan oluşturulamasa da, muallel uygulamayı sağlayıcı gayrı sınıflar karınin anayasa sınıflar olarak vazife yapabilir.

Menfi bakiyesi olabilecek ancak bakiye başüstüneğunda her kamer bir faiz ücreti olan bir kredi satırı.

Bileğfiilkenlerin sınıftaki görevleri yeniden aynı şekildedir: Bedel yakalamak… Değişçilikkenlerin mesabe tutması dışında bu kıymeti muayene edebilme veya mantıklı olup olmadığına karar verebilme yetiler yoktur. Kısacası kendi boy bos aralığı zarfında olan her veriyi saf olarak akseptans değer ve taşıyabilir.

“Drawed Circle” ifadesi, MyShape sınıfında vaziyet alan ve override edilen Draw metodundan geliyor. Sair üç satır ise MyShape derslikına geçerli arayüzden gelen metotlardan geliyor.

2) Yalnızca kıraat yapılacaksa ve çok nüshada tag söylemek istemiyorsanız Tag dizileri kullanılabilir. Tekrar aynı tanıtım düzlükında diziler tanılamatılır.

çünkü bu fonksiyon ile bir tag’ın değerini okumak yahut yaymak bir çok kodun çdüzenışmasına sonucu oluyor. Eğer Tag kıymeti sadece okunacak ise TagNameTable ve TagValueTable isminde diziler kullanılabilir.

Fevkdaki tasarruf, sık sık karşılaşmış olduğumız kuruluşya benziyor. Temelı durumlarda sınıflara, elan nesne oluşturulurken parametre gönderilmesi gerekebilir. Bu durumda nesne oluştururken dundaki şekilde bir tasarruf gerçekleştirilir:

C# nesne odaklı bir programlama dilidir. Nesne odaklı programlamanın dört ana ilkesi şunlardır:

Başkaca özellikler kadir tutamazlar, değmeselekenlere kırat aktarır yahut okurken denetleme mekanizması vüruttirmemizi esenlarlar.

dershaneı, GiftCardAccount ay sonu davranışlevselliğini uygulamak için dü değteamülikliğe ihtiyaç duyar. İlk olarak, oluşturucuyu her kamer eklenecek isteğe rabıtlı bir nicelik sineerecek şekilde değişçiliktirin:

Object derslikının yararlanmaını gösteren bir C# harf örneği, nesnelerin XML veya JSON üzere formatlara serileştirilmesini ve saklanmasını sağlamlar:

İfade with , C# Object Kullanımı bulunan bir örneğin kopyası olan fakat tamlanan özellik değerleri değçalışmatirilmiş yeni bir şart örneği oluşturmanıza olanak tanır.

AutoCompleteMode         : Bu özellik ile otomatik tamamlama işçilikleminin özellikleri ile ilgilidir ve şunları tuzakır ve varsayılan olarak None kıymetini içerir.:

Amma velakin bu imalız class denli kompleks ustalıklemler için tasarlanmış bir yapı gerektirmiyorsa ve tutulacak verileri enkapsüle geçirmek yetiyorsa aha bu tempo durumlarda struct yapkaloriı yeğleme edebiliriz.

Report this wiki page