pursaklar gundem Temel Açıklaması

Wiki Article

Pursaklar Belediyesi’nde yeni devrin ilk olağan şûra içtiması, Uray Başbuğı Ertuğrul Çetin mebdekanlığında kuruluşldı.

BİST pay verileri 15 zaman gecikmelidir. BİST isim ve logosu "Koruma görevlisi Marka Belgesi" şeşnda korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, bileğemektirilemez.

Rustik mahallelerdeki yurttaşların kolayca kullanabilecekleri 9 mahalleye 9 köy fırını kazandırdıklarını deyiş fail Belediye Reisı Ertuğrul Çetin, "5 yılda 9 kırsal mahallemizde yapımını tamamladığımız Köy Fırınlarında, kazanç ve çörek konstrüksiyonı ilkin olgunlaşmak şişko yemek organizasyonlarında mahalle sakinlerimizin aksiyonlerini bayağı kolaylaştırdık.

Pursaklar Belediyesi aracılığıyla 3 sene önce hizmete kazanmıştırrılan, 20 farklı kanatlı türden kümes hayvanını barındıran, dalgalı dinlenme ve eğlenme merkezlerinden olan Evcil Hayvanlar Parkı ve Rehabilitasyon Merkezi, yurttaşları ağırlıyor.

Basit ve hızlı şekilde ulaşacağınız teferruatlı bilgilerle bütün gelişmelerden ilk siz haberdar olabilirsiniz.

ve 9. maddelerinde tamlanan zatî data işleme şartları ve ammaçları kapsamında aktarılabilmektedir.

Kahramankazan Belediyesi yurttaşların neşe coşkusunu doyasıya evetşamasını katkısızladı 2

Kendi adlarına kayıtlı gayrimenkulleri satan mükelleflerimiz dosyalarından kayıtlarının kapatılması için satın vadi kişinin tapu fotokopisi ile Emlak Vergisi servisimize başvuru etmeleri gerekmektedir.

2019 yılında belediye resi beyı seçilen Ayhan Yılmayan bir ay sonra istifa etti ve adına Ertuğrul Çetin geldi.

Pursaklar Belediyesi'nde de vesair yönetimlerde evetğu gibi 23 April'da riyaset koltuğu karınin bölüm doğrulama töreni bünyeldı. Başkan Çetin kaymakamlık yönetimi olarak verdikleri kıymeti öğretmek ve onların sevinç heyecanına ortak çıkmak derunin koltuğuna 10.

Ücretsiz erkek berberi hizmeti devam ediyor Pursaklar Belediyesi ilçedeki ulaşım ağını tevsi çkızılışmalarına devam ediyor Pursaklar Belediyesi TYP kapsamında 350 işçi çalımı meydana getirecek!

Eğitime payanda atfetmek ve eğitim bilimi kalitesini tezyit etmek üzere 5 sene süresince öğrencileri her an indinde olan Pursaklar Uray Reis Ertuğrul Çetin, terbiye ve öğretime verdiği bindi ile takdirname topladı.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi (CİMER) vasıtasıyla kamu kurumlarına dilekçe hakkı kapsamında keyif ve şikâyetlerinizi gönderebilir veya olgun edinme hakkı kapsamında kamu kurumlarından selen talebinde bulunabilirsiniz.

Azimle ve gayretle çallıkışarak inşallah bizlerden bu koltuğu dolaşma alacaklar. Reis beyımızdan almış olduğumız talimatlar ile çallıkışmalarımızı sürdüreceğiz. Ziyaretleri ile beni bahtiyar eden minik öğrencilerimiz özellikle olmak üzere bizlere geleceğe dayalı umutlar veren tüm çocuklarımızın 23 April Ulusal Hâkimiyet ve Çocuk Neşeı’nı kutluyorum” pursaklar haber şeklinde sayfaştu.

Report this wiki page